Tecavüze uğrayan genç kız öldü!

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Bekdemirekşi Köyü’nde, eniştesinin kardeşinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen 17 yaşındaki Vahide E., tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Bekdemirekşi Köyü’nde, ailesinin 5 kızından biri olan, evde ded

Tecavüze uğrayan genç kız öldü!

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Bekdemirekşi Köyü’nde, eniştesinin kardeşinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen 17 yaşındaki Vahide E., tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

 

Bekdemirekşi Köyü’nde, ailesinin 5 kızından biri olan, evde dedesi ile yanlız kalan ilköğretim mezunu Vahide E., odasına çekildikten sonra tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Dedesinin kanlar içinde bulduğu Vahide E., ağır yaralı olarak ambulansla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vahide E.’nin cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Evde inceleme yapan ve aile fertlerini sorgulayan jandarma ise genç kızın geride bir mektup bıraktığını belirledi. Dedesinin, intiharından önce birşeyler yazdığını gördüğü torununa "Kızım ne yazıyorsun?" diye sorduğu, onun da kardeşlerinin ödevini yaptığını söylediği öğrenildi. Oda bulunan mektupta, daha önce kendisini isteyen ancak babasının vermediği ablasının eşi 22 yaşındaki C.E.’nin geçen ekim ayında evde yalnız olduğu sırada kardeşi 18 yaşındaki M.E. ile birlikte eve geldiklerini yazdığı kaydedildi. Genç kız mektubunun devamında da "Eniştemin kardeşi M.E. bana tecavüz etti. Bunu birilerine anlatmamamı söylediler, ’Anlatırsan seni de aileni de öldürürüz’ dediler. Artık bu acıyla yaşayamam" yazdığı öğrenildi.

 

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, gelen otopsi sonucuna göre gözaltıların olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam