Tecavüze kalkışan adamı işkenceyle öldürdü!

İstanbul'da zorla kendisiyle birlikte olmaya çalıştığını iddia ettiği Eyüp Altıparmak'ı (55) yumrukla yere serip, kafasına salça kavanozuyla vurduktan sonra parmaklarını kıran, ardından da boğarak öldüren 6 çocuk annesi ve hamile N. U. (44) 25 yıl hapis c

Tecavüze kalkışan adamı işkenceyle öldürdü!

İstanbul'da zorla kendisiyle birlikte olmaya çalıştığını iddia ettiği Eyüp Altıparmak'ı (55) yumrukla yere serip, kafasına salça kavanozuyla vurduktan sonra parmaklarını kıran, ardından da boğarak öldüren 6 çocuk annesi ve hamile N. U. (44) 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

"ÇOK ADAM DÖVDÜM AMA İLK KEZ CİNAYET İŞLEDİM"

Olay, geçen yıl 31 Aralık'ta Beyoğlu'nda gerçekleşti. İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık N.U. "Yılbaşı akşamı doğum günümdü, Eyüp'ün evinde içki içip eğlendik. Eyüp'ün arkadaşları gitti. Yataktaydık, beni öpmek istedi. İzin vermedim bana yumruk attı. Ben de karşılık verdim. Ben daha önce çok adam dövdüm. Ama ilk defa cinayet işledim. Çok pişmanım" dedi.

"PARA KARŞILIĞI CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYORDU"

Tanık Hüseyin Aras ise "Sanık o gece çok alkollüydü. Altıparmak'ın evine gelip temizlik yapıp para karşılığı cinsel ilişkiye giriyordu. O gece de Altıparmak'tan para istiyordu" diye konuştu. Diğer tanıkların da dinlenmesinin ardından kararını açıklayan mahkeme, Uzunyurt'a kasten adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler