Tecavüzden tutuklanan liseliler için karar!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, aynı lisede eğitim gören 16 yaşındaki kız öğrenciye tecavüzle suçlanan ve dün tutuklanan 4 erkek öğrenciden ikisi, genç kızın ifadesi ve avukatların bir üst mahkemeye yaptığı başvuru üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest

Tecavüzden tutuklanan liseliler için karar!
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, aynı lisede eğitim gören 16 yaşındaki kız öğrenciye tecavüzle suçlanan ve dün tutuklanan 4 erkek öğrenciden ikisi, genç kızın ifadesi ve avukatların bir üst mahkemeye yaptığı başvuru üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
 
Yaşları 16 ile 18 arasında değişen 5 lise öğrencisi, aynı okulda eğitim gören kız öğrenciye 6 aydan bu yana tecavüz ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan öğrencilerden kızla ilişkiye girdiklerini itiraf eden 4'ü tutuklandı, 1' serbest bırakıldı. 
 
Genç kızın ifadesinde, arkadaş olduğu ve zaman zaman ilişkiye girdiği gencin fotoğraflarını çektiğini, bunları şantaj olarak kullandığını, korktuğu için diğer gençlerle de ilişkiye girdiğini söyledi. Bu ifadenin ardından iki gençle kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini belirtmesi üzerine üst mahkeme, tutuklu 4 liseliden ikisini tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Diğer iki gencin ise, küçük yaştaki  kıza şantaj yaparak ilişkiye girdikleri iddiasıyla tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam