Tecavüzcülerin peşine düşsünler!

Gözde, “14 yaşındayken kocamı ben kaçırdım. Yaşım gelince de evlendik." dedi.

Tecavüzcülerin peşine düşsünler!

Gözde'nin, “14 yaşındayken kocamı ben kaçırdım. Yaşım gelince de evlendik. İki tane çocuğumuz var. Ne olur kocamı bana versinler. Kendimi öldürmek istiyorum” dedi. Taşındırgan çiftinin kızları Ayşe ve Zehra’nın evcilik oynarken “Babamızın en sevdiği şey çaydır. Geldiğinde demlenmiş olur” demesi ise yürek burktu.

İzmirli 28 yaşındaki Mehmet Taşındırgan, 2004 yılında birlikte kaçtığı 25 yaşındaki Gözde Taşındırgan ile küçük yaşta evlendiği için üç ay önce cezaevine girdi. 18 yaşını doldurduklarında resmi nikah kıyılsa da kocasının cezaevine konulduğunu belirten Gözde Taşındırgan, üç aydır Ayşe (10) ve Zehra (5) isimli kızlarına kayınvalidesi Nermin Taşındırgan’ın (48) yardımı ile bakıyor.

Kocasıyla severek evlendiğini anlatan Gözde Taşındırgan, “Eşimi çocukluğumdan beri seviyordum. 14 yaşındayken onu kaçırdım. Resmi olmadan evlendik. Sonra dış gebelik nedeniyle hastaneye gittiğimizde küçük yaşta evlendiğim için eşimi ve babamı adliyeye ifade vermeye götürdüler. Ben de bir gün sonra ifademi verdim ve bizi saldılar. 2012 yılında mahkemeye çağırdılar. Bu süre zarfında iki çocuğum olmuştu ve resmi olarak evlenmiştim. Hakimin mahkemede ilk sorduğu şey ‘Seviyor musunuz?’ oldu. ‘Seviyoruz’ dedik. 4 sene 2 ay ceza kestiler. Küçük yaşta evlendiğimiz için eşim üç aydır cezaevinde. Daha sonra resmi nikah kıysak da en başa bakıyorlarmış” diye konuştu.

“KOCAMI BEN KAÇIRDIM”

Kayınvalidesinin hurda toplayarak kendilerine baktığını belirten Gözde Taşındırgan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben devletten para pul istemiyorum. Kocamı istiyorum. Benim kocam hamallık yaparak bize bakıyordu. Aldığı para bize yetiyordu. Kendimi öldürmek istiyorum. İkinci çocuğum da okula başlayacak. Ben nasıl yaparım? Benim kocamı versinler. Denetimli serbestlik ile dışarıda çalışsın, yeter ki yanımızda olsun. Severek evlenenlerin peşine düşmesinler. Tecavüz edenlerin peşine düşsünler. Bizim iki tane çocuğumuz var. Zaten kocamı da ben kaçırdım. Şimdi olsa yine aynı şeyi yapardım. Ailem de eşimi çok seviyordu. Şuanda eşimin eline para veremiyorum. Geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. Evde çocuklarla ağlayarak geçirdim.”

YÜREK BURKAN EVCİLİK OYUNU

Gelini ve torunlarına hurda toplayarak bakmaya çalışan Nermin Taşındırgan ise yardım istemediklerini, sadece oğlunun denetimli serbestlikle dışarı çıkmasını istediklerini dile getirdi.
Taşındırgan çiftinin kızları Ayşe ve Zehra’nın evcilik oynarken kurduğu cümleler ise yürek burktu. Her an gelecekmiş gibi babalarına çay demleyen çocuklar, “Babamızın en sevdiği şey çaydır. Geldiğinde demlenmiş olur” diyerek hayal kurdu. 10 yaşındaki Ayşe Taşındırgan, “Biz para pul istemiyoruz, babamızı istiyoruz” diyerek gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler