Tecavüz odasından nikah masasına

 Arası bozuk olduğu için aileler tarafından nişanlısını odaya kapattığı iddiasıyla tutuklanan damat adayı serbest bırakıldı. O olay sonrası araları düzelen çift telli duvaklı düğünle dünya evine girdi. Fethiye ilçesinde, nişanlısını aileleriyle birlikte b

Tecavüz odasından nikah masasına

 Arası bozuk olduğu için aileler tarafından nişanlısını odaya kapattığı iddiasıyla tutuklanan damat adayı serbest bırakıldı. O olay sonrası araları düzelen çift telli duvaklı düğünle dünya evine girdi.

 Fethiye ilçesinde, nişanlısını aileleriyle birlikte bir odaya kapattığı iddiasıyla tutuklanan damat adayı ve iki aileden 8 kişi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, cezaevinde nikahlanan çiftin geciken düğünü muhteşem oldu. Gelin ve damat düğünde yaptıkları açıklamada; bu güne kadar yanlış anlaşılma olduğunu olayı gazeteciler ve ailelerin abarttıklarını söyleyerek "bundan sonra mutluluk var ayrılık yok" diye konuştular.

Ağır Ceza Mahkemesinde dava devam ederken mağdure Özge G ile tutuklu nişanlısı Taşkın G, cezaevinde Fethiye nüfus müdürünün kıydığı nikahla nikahlandı. Mağdure Özge G, ifadesinde; jandarma ve cumhuriyet savcılığındaki beyanlarının doğru olmadığını, mahkeme huzurunda verdiği beyanlarının doğru olduğunu, olay sırasında sinirlendiği için gerçeğe aykırı, farklı şekilde beyanda bulunduğunu kendisine yönelik herhangi, baskının olmadığını, psikolojik herhangi rahatsızlığının söz konusu olmadığını nişanlısı Taşkın G ile nikahla evlendiğini düğün yapmak ve yuva kurmak istediğini söyledi.

Bu ifade sonrasında Taşkın G, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilip cezaevinden çıktı. Her iki aile damat adayının cezaevinden çıkması ile birlikte düğün hazırlıklarına başladı. Fethiye’ye bağlı Bozyer ve Gökben köylerinde iki gün iki gece süren düğün planlandı. Özge G ile Taşkın G, Fethiye’nin Esenköy köyü düğün salonunda orkestra eşliğinde muhteşem bir düğünle evlendi.

Çiftin yakınlarının yanı sıra Bozyer, Gökben köyleri ile çevre köylerden çok sayıda davetli düğüne koştu. Gelin Özge G ile damat Taşkın G. hareketli müzik eşliğinde dans edip oynadılar. Düğünde havada paralar ve dolarlar uçuştu. Müzisyenlerin çocukları yere düşen para ve dolarları kapmak için birbirleri ile yarıştı. Damadın ve gelinin ailesi düğünde çok sevinçli gözüktü.
Gökben köyü muhtarı Mehmet Ali Güzel ve Bozyer köyü muhtarı İsmail Avcı’nın da katıldıkları düğün töreninde bir ara aşka gelen damat Taşkın G. de gelinin üzerine dolar savurdu. Gelin ve damat pasta kesip birbirlerine yedirirlerken yakınları pistte oynayan damat ve gelinin üzerine bol bol peçete attı. Pistte davul eşliğinde oynayan gelin ve damat için takı töreni düzenlendi.

Düğüne katılan akraba ve davetliler takı takmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Gece geç saatlere kadar eğlenceli geçen düğün mutlu sonla tamamlandı. Gelin Özge G., "bundan sonra mutluluk var ayrılık yok. Bu güne kadar yanlış anlaşılma oldu. Olayı çok büyüttüler. Araya bazıları girdi. Bu duruma düştük. Artık bundan sonra günler bizim için daha güzel olacak" dedi. Damat Taşkın G. ise "yanlış anlaşılma oldu. Gazetecilerin ve ailelerin abartması oldu. Şimdi çok mutluyuz" diye konuştu.

Bu arada Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam