Tecavüz edip "kusura bakma" dedi!

Ukraynalı 16 yaşındaki model D.R.'ye servis minibüsünde bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği öne sürülen şoför Erdem K.'nin 36.5 yıla kadar hapsi istendi. Genç kızın ifadesinde sanığın akılalmaz sözleri de ortaya çıktı.   Ukrayna'da modellik yapan D.R.'ye (16

Tecavüz edip "kusura bakma" dedi!
Ukraynalı 16 yaşındaki model D.R.'ye servis minibüsünde bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği öne sürülen şoför Erdem K.'nin 36.5 yıla kadar hapsi istendi. Genç kızın ifadesinde sanığın akılalmaz sözleri de ortaya çıktı.
 
Ukrayna'da modellik yapan D.R.'ye (16) kullandığı servis minibüsünde bıçak tehdidiyle tecavüz eden şoför Erdem K.'ye (30) dava açıldı. Karaca hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 36.5 yıla kadar hapis isteniyor. Tutuklanan sanık, verdiği ifadede İstanbul'a turistik gezi için gelen D.R. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini savundu. 
 
OTURDUĞU SİTEYE BIRAKTI 
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın iddianamesine göre; D.R., 8 Ağustos'ta 12.10'da Finanskent Konutları'nın servis minibüsüne bindi. Bir süre sonra şoför Ekrem K., D.R. ile araçta yalnız kaldı. Minibüsü TEM Otoyolu'na süren zanlı K., aracı emniyet şeridine park etti. Perdeleri kapattı. Torpidodan bıçak alıp D.R.'ye tecavüz etti. Ardından da genç kızı oturduğu siteye bıraktı. D.R.'nin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı. İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı raporda D.R.'nin bakire olmadığı ve cinsel saldırı suçunun tıbben tespit edilemediği belirtildi. 
 
'ÖLDÜRMESİNDEN KORKTUM' 
 
Tutuklu sanık Ekrem K. ifadesinde "Kendi rızasıyla ilişkiye girdik. Olay sonrası ilk kez gördüğüm biriyle ilişki yaşadığım için sorun olabilir düşüncesiyle bıçağı dışarı attım" dedi. D.R. ise "Bıçakla üzerime geldi. Beni öldürmesinden korktuğum için ona karşı koyamadım, her şey normalmiş gibi davrandım. Bana tecavüz ettikten sonra, 'Beni öldürecek misin?' diye sordum. O da bana 'Seni öldürmeyeceğim evine bırakacağım' dedi. Hiçbir şey olmamış gibi yola devam etti. Eve geldiğimizde yüzüme bakarak alay eder gibi 'Kusura bakma, hoşçakal' dedi" şeklinde konuştu. Ekrem K. 16 yıldan 36.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler