TDF'de Demirle yola devam

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Onuncu kuruluş yılında 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.Trabzon Dernekler Federasyonu dördüncü Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Demir yeniden başkan seçildi.Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Mer

TDF'de Demirle yola devam

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Onuncu kuruluş yılında 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Trabzon Dernekler Federasyonu dördüncü Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Demir yeniden başkan seçildi.

Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda yeni Yönetim Kurulu, Denetim ve Disiplin Kurulu, Danışma Kurulu seçimleri yapıldı.

Tek liste halinde yapılan seçimde yeniden Genel Başkan seçilen Mustafa Demir federasyon çalışmalarında bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek “Trabzon dayanışması-kaynaşması ve paylaşımı her alanda devam edecek. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle Trabzon’un ve bölgemizin sesi-kulağı ve gözü olacağız” dedi.

3-053.jpg

Trabzon Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurulunda Mustafa Demir Başkanlığında 31 kişilik asil ve 20 kişilik yedek yönetim kurulu ile 7 Denetim asil, 7 Disiplin kurullarını 30 Konfederasyon delegeleri seçti.

Ayrıca Federasyon Genel Kurulu oy birliği ile aldığı kararla, bu güne kadar olmayan Başkanlar kurulu ve Danışma kurulu oluşturdu. TDF Genel kuruluna Trabzon'dan gelerek katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu Federasyon yönetimi ve delegeleriyle yakından ilgilendi ve sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak tebrik ve teşekkürlerini iletip sorunlarını dinledi.

2-134.jpg

1-399.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam