Taziyeye giderken kaza geçirdiler

Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’nde taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada, 47 yaşındaki Ahmet Abacı ile 10 yaşındaki oğlu Abdülkadir Abacı öldü, aynı aileden 4 kişi yaralandı. Kaza, bug

Taziyeye giderken kaza geçirdiler

Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’nde taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada, 47 yaşındaki Ahmet Abacı ile 10 yaşındaki oğlu Abdülkadir Abacı öldü, aynı aileden 4 kişi yaralandı.

 

Kaza, bugün sabah saatlerinde Nurdağı ilçe merkezinde meydana geldi. Kahramanmaraş’tan, Hatay yönüne doğru giden Ahmet Abacı yönetimindeki otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarında park halinde duran Hüseyin Gülsoy’a ait otomobil, Hasan Ateş’e ait kamyonet ve İdris Yoldaş’a ait otomobile çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile araca sıkışan sürücü Ahmet Abacı ile beraberindeki oğlu Abdülkadir Abacı hayatını kaybetti. Otomobilde bulan sürücünün eşi 44 yaşındaki Emine Abacı, diğer çocukları 11 yaşındaki Cennet Vildan Abacı, 14 yaşındaki Sude Naz Abacı ve 22 yaşındaki Tuğba Abacı ise Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü.

 

Kahramanmaraş Adliyesi’nde infaz koruma memuru olarak görev yapan Ahmet Abacı’nın İslahiye’deki bir yakınlarının cenazesine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam