Taziye dönüşü kaza: 6 yaralı 1 ölü

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, taziye ziyaretinden dönenlerin bindiği minibüsün sürücüsü önüne çıkan kişiye çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole devrildi.Kaza, saat 15.00 sıralarında Besni-Gaziantep karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. G

Taziye dönüşü kaza: 6 yaralı 1 ölü

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, taziye ziyaretinden dönenlerin bindiği minibüsün sürücüsü önüne çıkan kişiye çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole devrildi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Besni-Gaziantep karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'ten, ölen bir yakınlarının taziyesi için Adıyaman'ın Besni İlçesi'ne gelenler, Mehmet Gül yönetimindeki 27 LD 632 plakalı minibüsle dönüşe geçti. Sürücü Mehmet Gül, içinde 6 yolcu bulunan minibüsle Kitiş Köyü yakınlarına geldiğinde, önüne çıkan ve akli dengesi bozuk olduğu belirtilen bir kişiye çarpmamak için direksiyon kırdı. Sürücünün kontrolünden çıkan minibüs şarampole devrildi.

Yoldan geçen araç sürücüleri, devrilen minibüstekilerin yardımına koştu. Sürücü Mehmet Gül'ün yaşamını yitirdiği kazada yaralanan Hatice Gül, Ayşe Dayan, Muhittin Dayan, Tülay Dayan, Merve Dayan ve Alihan Ömür Dayan'ı ambulanslar ile Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler