Tayyip Erdoğan'ı uyardı

Tekirdağ 1 No’lu F tipi yüksek güvenlikli kapalı ceza ve infaz kurumunda yatmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Avukatı Can Sevinç aracılığıyla yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uyardı ve gündeme ilişkin önemli yorumlarda bulun

Tayyip Erdoğan'ı uyardı
Tekirdağ 1 No’lu F tipi yüksek güvenlikli kapalı ceza ve infaz kurumunda yatmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Avukatı Can Sevinç aracılığıyla yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uyardı ve gündeme ilişkin önemli yorumlarda bulundu.
 
Çakıcı, UYAP aracılığıyla yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben “ Artık aklınızı hırsınızın ve egonuzun önüne koyun. Ekibinizi mesai arkadaşlarınızı tekrar gözden geçiriniz.” İfadesine yer verdi.
Çakıcı’nın yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle;
Sayın Cumhurbaşkanlığı Makamı,
 
VERDİĞİN TAVİZ ARABIN KAHRAMANI OLMAK İÇİN ÜLKEMİZ VE COĞRAFYAMIZIN YANGIN YERİNE ÇEVRİLMESİNE NEDEN OLDU.
 
Size değişik hapishanelerden yazdığım her sözün ölene kadar arkasındayım. Coğrafyamızda ve aziz vatan topraklarımızda  küresel güçlerin yıllardır ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde by-pass yapmakta kararlı olduklarını uzaydaki sağır sultan bile duymuş nedense. 13 yıldır hırsın ve egon kaynaklı vermiş olduğun PKK ve KCK’ya arada bir Birleşmiş Milletler ve dünyaya verdiğin taviz arabın kahramanı olmak için ülkemiz ve coğrafyamızın yangın yerine çevrilmesine neden oldu.
 
HERKESİN DEVLETİN YANINDA OLMASI NAMUS BORCUDUR
Bu zor durumda vatan hainlerinin dışında herkesin devletin yanında olması namus borcudur. Aynı lafımı tekrarlıyorum. Yanlışından dönüp, tek bayrak, tek dil, tek devlet diyen bu makamdaki kişiye, vatanseverler, ulusalcılar ve ömrünü mücadeleyle cezaevinde geçirmiş MHP ve ülkücülerin devletin yanında yer alması, inanmış bir insanın, vatan adına devletin bekası için namus borcudur.
 
Yıllarca büyük Ortadoğu projesinin ve medeniyetler ittifakının eş başkanlığını yaptık Büyük Ortadoğu Projesi, arap baharı adı altında ortadaki ateşi Türkiye’ye sıçratmak , son çeyrek asırdaki en büyük idealidir.
 
ÖMRÜNDE  YAŞAMAK İÇİN KEDİDEN KAÇAN FAREDEN ASLAN OLUR MU?
Şimdi sana soruyorum, 7 Haziran seçimlerinde bir parti genel başkanı gibi, sokaklara inip AKP’ye oy istedin. Anayasa gereği o kutsal makamda, devleti seçmenlere yasaları ihlal etmedikleri sürece eşit mesafede davranmak, anayasanın sana verdiği yetkide açıkça bellidir. Diyordun ki seçim meydanlarında, her insanın kalbinde bir aslan yatar, ama nedense senin aslanın sarayın Mickey Mouse’suymuş. Ömründe  yaşamak için kediden kaçan fareden aslan olur mu? İnsanlar geçmişte hata yapmış olabilir. Doğru olan aynı hatalara düşmemek, kabadayıdan mafyadan medet umandan devlet başkanı olmaz!
 
DEVLET OTORİTESİ ÇORBAYA DÖNMÜŞ DEMEKTİR.
 
Birlikte resim çektirmez, memleketinde bir politikacı gibi miting yaparsa, yaptırılırsa; devlet otoritesi çorbaya dönmüş demektir. Lütfen beni dinleyin. Kendimi de işin içine koymak kadıyla, kabadayıymış, mafya babasıymış, devletin bunlara ihtiyacı varsa o zaman devlet kurumları ne anlam taşıyor? Beş bin yıllık tarih sürecinde varlığı, dünyaya milletleri tarafından tescilli alan Aziz Türkiye Cumhuriyeti’ni Kolombiya mı zannediyorsunuz? Yoksa Panama Devleti mi? Bu millete hizmet senin namus borcundur! Halkın iradesiyle seçilmiş yasa bir devlet başkanı, kabadayı mafya babalarının birlikteliği, futbol oynarken Kasımpaşa Kulüp başkanı rahmetli (Dede Sultan’ı) Sultan Demircan’ı kendine ölçü alıp, ben Kasımpaşalı’yım cümlesini zaman zaman gündeme getirdin. Kabadayılık doğuştandır. Sonradan oluşmaz!
 
‘MAFYA VE KABADAYI’ DİYE GEÇİNENLERLE BÜTÜN BAĞLARINI KES
Devletin gücünü kullanıp, Türkiye’de ve Dünya’da herkese gider yapıyorsun. Ya yasal devlet başkanı ol, bir devlet başkanına yakışmayan mafya ve kabadayı diye geçinenlerle bütün bağlarını kes, hiçbir şeyden rahatsız olma, ayaklarının altına aldığın Türk Milliyetçileri ölçü vatanın bekası olursa, senin şahsının değil, devletin bekası için senin yanında olacaklarından emin ol.
Yaşamım boyunca, adam gibi yaşamaya çalıştım, haram para yedim ama İRİNLİ PARA hiçbir zaman yemedim. İrinli para, her türlü uyuşturucu, silah kaçakçılığı, kamuya ait arazileri parselleyip satmak, vergi iadesi almak, faiz yemek, bu tip para “irinli para” dır. Vatan savunmasında, silahlı kuvvetlerimizin, polis teşkilatımızın her mermisini gaspetmek demektir.
 
Bundan emin ol, hiçbir hapishanede “kedi gibi yatmadım, yatmam da”. Yüreği yeten beni öldürebilir.
 
SON ANKARA’DAKİ PATLAMA, HDP’Yİ GÜÇLENDİRDİ
Son üç yılda, Türkiye’yi bana dolaştırıyorsunuz. Hala bir “kiralık” bulamadın mı? Ben öyle sosyal medyada bilgisayarın arkasına gizlenip, yanlış isimlerle, ileri geri konuşup, hayatından endişe duyan imansızlar kategorisinden değilim. Yıllardan cezaevlerinde, hücrelerinde yatıyorum. Bilgisayar arkasından konuşmuyorum. Son Ankara’daki patlama, HDP’yi güçlendirdi. Daha evvel açıklamamda bahsetmiştim. Büyük metropollerde bomba patlatılabilir.  Devlet Başkanıydın! Neden bakan’ına emir vermedin. Daha evvel Suruç’ta Diyarbakır’da seçim süreci içerisinde 2 bomba patlatılarak HDP’yi Türkiye ve Dünya kamuoyunda mağdur konuma, Oslo’dan itibaren yıllarca PKK, KCK ve yandaşlarına verdiğin tavizin neticesi sonucu getirdi. Ankara’daki bu son patlamada, daha evvelkileri neden göz önünde bulundurmadın?
 
DEVLETİN YANINDA OLMAYAN NAMUSSUZDUR.
 
Birkaç sefer açıklama yaptım. Devletin yanında olmayan namussuzdur. Bugün de son nefesime kadar bu sözüm, Sırat Köprüsü’nde bile geçerlidir.
 
ÜLKEDEKİ İŞ BİRLİKÇİLERİN, AZİZ DEVLETİMİZİ HAKSIZ YERE SUÇLAYACAKLARDIR
Evet Kuzey Irak’a yaptığın operasyonlar, Güney Doğu’da halen devam eden operasyonların göstermiş olduğun kararlılıktan, kendini, çocuklarını, torunlarını birinci derecede hedef haline getirdi. Bu, kararlılığından dolayı, işte bir ciddi devlet adamı tavrıdır. Ama ne yazık ki senin mafya ile her hangi bir kabadayı ile birlikte gözükmen devlet güvensinde bu tip adamlara miting yapmasına yol verirsen, Ankara’daki bombayı patlatan hangi örgüte ait. Allah’ın ve insanlığın düşmanı olan bombacı katillerin, eyleminden bir gün önceki Rize’deki konuşmandan dolayı uluslar arası güçler, ülkedeki iş birlikçilerin, aziz devletimizi haksız yere suçlayacaklardır, nitekim ki başladılar.
 
ALLAH’IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZDE OLSUN
Aziz devletimize, bayrağımıza, ülke bütünlüğüne, resmi dilimize, aziz Türk milletine sahip çıktığınız sürece Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun!
 
EKİBİNİZİ, MESAİ ARKADAŞLARINIZI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİNİZ
Sayın Cumhurbaşkanım, “ 13 yaşında babasız kaldım. Simit sattım. Ayakkabı boyadım” diyorsunuz. Rabbim sizi bu ülkede, belediye başkanı yaptı. 3 dönem başbakan yaptı. Millet iradesi ile Cumhurbaşkan’ı seçildiniz. Anayasanın size verdiği yetkilerle, uluslararası düzeyde yarı başkan düzeyindesiniz.
 
Artık aklınızı hırsının, egonuzun önüne koyun.Ekibinizi, mesai arkadaşlarınızı tekrar gözden geçiriniz.
 
BU TOPRAKLARDAN BAŞKA VATAN YOK
Sayın Cumhur Başkanım, Aziz Türk Milleti’nin bu topraklardan başka vatanı yok. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun. Saygılarımla.
Cumhur Başkanlığı makamına ve Aziz    Türk Milleti’ne arz ederim.”
 
1-010.png2-003.png3-003.png4-004.png
5.png6.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler