Taylan: 2 kez ilişkiye girdik

 İstanbul'da öldürülen Amerikalı Sarai Sierra'nın, Taylan, Tarkan ve kaldığı daireyi kiraladığı Y.Y.'nin dışında cesedinin bulunduğu sur kalıntılarının olduğu Cankurtaran'da bir pansiyon sahibiyle de görüştüğü ortaya çıktı. FBI tarafından polise gönderile

Taylan: 2 kez ilişkiye girdik

 

İstanbul'da öldürülen Amerikalı Sarai Sierra'nın, Taylan, Tarkan ve kaldığı daireyi kiraladığı Y.Y.'nin dışında cesedinin bulunduğu sur kalıntılarının olduğu Cankurtaran'da bir pansiyon sahibiyle de görüştüğü ortaya çıktı.
 
FBI tarafından polise gönderilen cep telefonu ve Gmail kayıtlarında genç kadının, pansiyon sahibiyle yazıştığı tespit edildi. Polis ayrıca, Sultanahmet'teki bir halıcıda çalışan bir kişiyi "şüpheli" olarak arıyor
 
AMERİKA'dan fotoğraf çekmek için 8 Ocak'ta geldiği İstanbul'da 21 Ocak'ta kaybolan ve 2 Şubat'ta Cankurtaran'daki sur kalıntıları için cesedi bulunan 33 yaşındaki Sarai Sierra cinayetinde sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Kaybolmasının ardından elde edilen kamera kayıtlarından en son Sirkeci'de saat 13.15'de tek başına yürürken görülen Sarai'nin katil zanlısına ulaşmak isteyen polis, tüm detayları tek tek inceliyor.
 
TAYLAN: 2 KEZ İLİŞKİYİ GİRDİK
 
DNA testi için kan ile doku örneği alınan 21 kişi arasında bulunan ve Sarai'nin kaybolması üzerine gözaltına alınarak ifadesine başvurulan Taylan'ın ifadesinde genç kadınla 2 kez ilişkiye girdiklerini, ikisinde de prezarvatif kullandığını anlattığı öğrenildi.
 
SIR GÖRÜŞME
 
Sarai'nin kaybolmasının ardından başlatılan soruşturmada genç kadının İstanbul'da görüştüğü kişiler ile Gmail ile cep telefonundaki ücretsiz messenger programı üzerinden yazıştığı ortaya çıkmış ancak eski mesajların silindiği tespit edilmişti. Bunun üzerine Türk polisi soruşturmaya dahil olan FBI'dan kadının yazışmalarının bulunmasını istemişti.
 
Beklenen belgeler İstanbul polisine ulaştığında ise bilinmeyen bir görüşme daha ortaya çıktı. Sarai Sierra, Cankurtaran'daki bir pansiyonun sahibi ile sık sık yazışmış. Hatta iddiaya göre buluştu. Taylan ile gerçekleştireceği üçüncü görüşmeye gitmediği 21 Ocak günü kaybolan Sarai Sierra'nın pansiyon sahibi ile görüşüp görüşmediği mercek altına alındı. 
 
Soruşturma kapsamında polisin şüphesini çeken bir başka kişi ise Sarai'yi kartvizit veren ve Sultanahmet'teki bir halıcıda çalışan adı açıklanmayan kişi. Polis, bu kişiyle ilgili de geniş çaplı araştırma yapıyor. 
 
 
Sarai'nin cesedinin bulunduğunda elde edilen battaniyenin genç kadının üzerine örtülü olduğu öğrenildi. Ayrıca polisin cesedin altında ikinci bir bataniye bulduğu da bildirildi. Polis, cinayetin ardından katil zanlısının cesedi sur kalıntılarına atarak, olaydaki dikkati madde bağımlılarına çekmek istemiş olma ihtimalini de değerlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam