Tavuklar otobana saçıldı...

Tayvan'da dondurulmuş tavuk yüklü bir kamyonet, otobanda duran bir TIR'a arkadan çarptı. Feci kaza başka bir aracın güvenlik kamerasına yansırken, çarpışmanın şiddetiyle birlikte kamyonetteki yüzlerce tavuk da otobana saçıldı. Dondurulmuş tavuklarla yüklü

Tavuklar otobana saçıldı...

Tayvan'da dondurulmuş tavuk yüklü bir kamyonet, otobanda duran bir TIR'a arkadan çarptı. Feci kaza başka bir aracın güvenlik kamerasına yansırken, çarpışmanın şiddetiyle birlikte kamyonetteki yüzlerce tavuk da otobana saçıldı. Dondurulmuş tavuklarla yüklü kamyonetin şoförü, otobanın sağ şeridinde ilerlediği esnada aynı yöndeki trafik sıkışıklığını fark edemedi. Kamyonet sürücüsü, yoldaki duran TIR'a çarpmamak için bir hamle yaparak kazayı önlemeye çalışsa da başarılı olamadı. Otoyolda süratle ilerleyen kamyonet, TIR'a arkadan çarparak devrildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyonetin kasası parçalanırken, kasada dondurulmuş halde bulunan yüzlerce tavuk da otobana saçıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler