Tatlıses'ten saklanan gerçek?

İstanbul'da televizyon programının çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten bir gerçek gizleniyor. Tatlıses'i ziyaret edenler bu konuda uyarılıp öyle odaya alınıyor. İbrahim Tatlıses'e, ruhsal çökü

Tatlıses'ten saklanan gerçek?

İstanbul'da televizyon programının çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten bir gerçek gizleniyor. Tatlıses'i ziyaret edenler bu konuda uyarılıp öyle odaya alınıyor.

 

İbrahim Tatlıses'e, ruhsal çöküntü yaşamaması için silahlı saldırıya uğradığı söylenmedi. Kazada yaralandığını zanneden sanatçının "Bana ne oldu, neden buradayım" diye sorduğu öğrenildi.

 

İstanbul'da Beyaz TV'deki program çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten suikasta uğradığı gizlendi. Halen tedavisi süren Tatlıses'e doktorları ruhsal çöküntü yaşamaması için suikast girişiminde bulunulduğunu söylemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler