Tatlıses'in üç isteği oldu!

İbrahim Tatlıses'in kendisini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan üç isteği oldu.  ADANA KONUŞMASINI İSTEDİİkincisini Başbakan Erdoğan çıkışta gazetecilere açıkladı. Erdoğan, Tatlıses'in bugün yapacağı Adana ziyaretinin konuşma metnini istediği

Tatlıses'in üç isteği oldu!

İbrahim Tatlıses'in kendisini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan üç isteği oldu.

 

ADANA KONUŞMASINI İSTEDİ

İkincisini Başbakan Erdoğan çıkışta gazetecilere açıkladı. Erdoğan, Tatlıses'in bugün yapacağı Adana ziyaretinin konuşma metnini istediğini söyledi. Erdoğan Tatlıses'le aralarında geçen diyalogu şöyle aktardı: "İyi bir muhabbetimiz oldu. Yarın Adana’ya gideceğimi söyleyince Adana konuşmamı da istedi."

 

ŞANLIURFA'YA DA GİDİN

Son istek ise Şanlıurfa içindi. İbrahim Tatlıses, Erdoğan'dan seçim çalışmaları sürecinde memlekti Şanıurfa'ya gitmesini de istedi. Vatan'da yer alan habere göre ikili arasında şu diyalog geçti:

 

Tatlıses: Seçim çalışmalarına ne zaman başlıyorsunuz?

Erdoğan: Ben başladım bile

Tatlıses: Urfa’ya da gidin ama...

Erdoğan: Merak etme gideceğiz.Doktor gözüyle Tatlıses'in 'ilk görüntüsü'

 

SOL KOL SABİT DURUYOR

İbrahim Tatlıses'in saldırı sonrası basına yansıyan ilk görüntülerini Sabah'a değerlendiren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Beyin Cerrahı Prof. Dr. Emin Özyurt şunları söyledi:

 

"Sol kol ve bacaktan sağ beyin sorumludur. Sağdan da sol taraf. Burada sağ kolun havada ve hareketli, başın da sağ kısmının bandajlı olduğunu görüyoruz. Beynin sağ kısmından etkilenen sol kol ise sabit duruyor. Ayrıca arkadaki monitörde kalp ritminin düzenli olduğu görülüyor. Gözlerindeki açıklık ve kolunu bir şey anlatıyor gibi uzatması da şuurunun açık olduğunu gösteriyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam