Tatlıses'in doktoru açıkladı!

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastanede ameliyatını gerçekleştiren doktorlardan ilk açıklama yapıldı. Özel Acıbadem Hastanesi'nde İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü s

Tatlıses'in doktoru açıkladı!

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastanede ameliyatını gerçekleştiren doktorlardan ilk açıklama yapıldı.

 

Özel Acıbadem Hastanesi'nde İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.

 

HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

"Gece saat 1 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir.

 

Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir.

 

Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Ama ilk ameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız."

 

Ameliyat saat 01.30'da başladık 06.00'da sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam