Tatlıses'i vuranlar yakalandı

Uçmak ile İbrahim Tatlıses arasındaki husumetin, İbrahim Tatlıses'in yeğeni Ahmet Tatlı'nın Hasan Bora ile telefonda tartışıp daha sonra işyerine silahlı baskın yapması ve olayda Abdullah Uçmak'ın yaralanmasıyla başladığı ileri sürülüyor. Sanatçı İbrahim

Tatlıses'i vuranlar yakalandı

Uçmak ile İbrahim Tatlıses arasındaki husumetin, İbrahim Tatlıses'in yeğeni Ahmet Tatlı'nın Hasan Bora ile telefonda tartışıp daha sonra işyerine silahlı baskın yapması ve olayda Abdullah Uçmak'ın yaralanmasıyla başladığı ileri sürülüyor.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıda kullanılan otomobil bulunurken, 25 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı.

Tatlıses'in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıya ilişkin olarak çalışmalarını yürüten polis ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkılarak tespit edilen, saldırganların olayda kullandığı otomobili Anadolu yakasında ele geçirdi.

Saldırının gerçekleştirildiği otomobilin emniyet müdürlüğüne getirilmesi bekleniyor. Otomobili inceleyecek ekip, emniyet müdürlüğüne geldi.

İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırının gerçekleştirildiği otomobilin Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirilmesi bekleniyor. Bu arada otomobilde inceleme yapacak Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de emniyet müdürlüğüne geldi.

Yapılan araştırmaların ardından 25 ayrı adrese operasyon düzenleyen polis, olayla ilgili olarak 15 kişiyi gözaltına aldı.

Tatlıses'e yönelik 1998'deki silahlı saldırı olayının azmettiricisi olarak yargılandığı davada ceza alan Abdullah U'nun da aralarında bulunduğu 15 şüpheli, Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülüyor.

Polisin, saldırıda kullanılan Kalaşnikof marka otomatik tüfeği arama çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam