Tatlıses gaziler gibi tedavi görüyor

Uğradığı silahlı saldırı sonrası felç geçiren ve bir süre yurtdışında tedavi gören ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'in tedavisine TSK Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilecek.Genelkurmay yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Tatlıses'in teda

Tatlıses gaziler gibi tedavi görüyor

Uğradığı silahlı saldırı sonrası felç geçiren ve bir süre yurtdışında tedavi gören ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'in tedavisine TSK Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilecek.

Genelkurmay yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Tatlıses'in tedavisi bugün başladı. Tatlıses'e uygulanacak tedavinin süresi önümüzdeki günlerde netleşecek.

Öte yandan, Tatlıses'in TSK Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi olma talebinin özel istekleri sebebiyle reddedildiği yönündeki iddiaların doğru olmadığına dikkati çeken Genelkurmay yetkilileri, ''Sanatçının bizden özel bir talebi olmadı. Şu an tedavi gören tüm hastalar gibi tedavisini almaya devam etmektedir'' bilgisini verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam