Taşeron işçiler kadroya geçti

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Taşeron işçiler kadroya geçti

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan 372 taşeron işçi kadroya geçirildi. İşçilerin kadroya alınması dolayısıyla Mersin'e gelen TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Vali Çakacak, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'ı sahil Valilik makamında kabul etti. Şeref Defteri'ni imzalayan Atalay, ziyarette yaptığı konuşmada, Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan 372 taşeron işçisinin kadroya geçirilmesi dolayısıyla Mersin'de bulunduğunu ifade etti.

Çakacak ise Atalay'ı Mersin'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bir süre karşılıklı sohbetin ardından kabul sona erdi.

"YAKLAŞIK 1 MİLYON TAŞERON İŞÇİNİN LOKOMOTİFİ OLDUNUZ"

Vali Çakacak, kabul sonrasında Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan 372 taşeron işçinin kadroya geçirilmesi dolayısıyla düzenlenen teşekkür yemeğine katıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe ayrıca, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, Türkiye Yol-Yapı-İnşaat İşçileri Sendikası Başkanı Ramazan Ağar, Karayolları 5. Bölge Müdür Yardımcısı Turan Yılmaz ve kadroya alınan işçiler de katıldı.

Yemekte konuşan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, kendilerine zaman ayırdığı için Vali Çakacak'a teşekkür etti. Atalay, "Bugün bir araya gelmemize vesile olan siz işçi kardeşlerimiz, ülkemizdeki 1 milyona yakın taşeron işçinin adeta lokomotifi oldunuz. Konfederasyon Başkanı olarak sizlerin kadroya alınmanızdan son derece mutluluk duyuyor, önümüzdeki günlerde diğer taşeron işçilerimizi de bu lokomotife almayı ümit ediyorum" dedi.

Vali Çakacak ise "Sayın Genel Başkanı Mersin'de ağırlamaktan ve taşeron işçilerimizin kadroya geçmesi nedeniyle düzenlenen bu teşekkür yemeğinde bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Karayolu teşkilatı büyük işler yapmakta, büyük projelere imza atmaktadırlar. Ülkemiz hızla büyüyen ve gelişen bir ülkedir. Ülkemizin bu büyümesini en iyi Karayolu teşkilat çalışanları biliyor. Mersin özelinde baktığımızda, Tarsus'tan Antalya sınırına kadar son derece modern ve keyifli bir yolculuk yapılabilecek, 22 tünelin birbirine bağladığı duble yollar yapılıyor. Ülke çapında yapılan ve yapımı devam eden, vatandaşlarımıza güvenli, rahat ve konforlu ulaşım sağlayan bu yolların yapımında emeği geçen tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, bundan sonrası için de bu tür başarılı çalışmaları huzur ve güven içerisinde devam ettirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam