Tarihi eser silah ele geçirildi!

UŞAK'ın Banaz İlçesi'nde, polisin evine düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah bulunan bir şüpheli gözaltına alındı.  Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Banaz ilçesinde tarihi eser kaçak

Tarihi eser silah ele geçirildi!
UŞAK'ın Banaz İlçesi'nde, polisin evine düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser ve silah bulunan bir şüpheli gözaltına alındı. 
 
Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Banaz ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı ileri sürülen Ş.U.'nun (40) evine dün sabah operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada büyük bölümü Roma dönemi olmak üzere çeşitli dönemlere ait sikke, yüzük, bilezik, küpe ve kolyelerden oluşan 135 parça tarihi eser, antika değeri olan iki toplu tabanca, 67 mavzer memisi, 65 küçük özel yapım kalem tabanca mermisi, bir kırma özel yapım av tüfeği ve bir dedektör ele geçirildi. Ş.U., gözaltına alındı. Ele geçirilen tarihi eserler, Uşak Arkeoloji Müzesi'ne teslim edilirken, Ş.U.'nun polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam