Tanker otomobili biçti: 4 ölü

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nden Nusaybin istikametine gitmekte olan Reşat Akcan yönetimindeki 34 RH 552 plakalı otomobil, Nusaybin- Mardin karayolunun Durakbaşı köyü yakınlarında Abdulmecit Pilis'in kullandığı 73 DA 382 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpış

Tanker otomobili biçti: 4 ölü

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nden Nusaybin istikametine gitmekte olan Reşat Akcan yönetimindeki 34 RH 552 plakalı otomobil, Nusaybin- Mardin karayolunun Durakbaşı köyü yakınlarında Abdulmecit Pilis'in kullandığı 73 DA 382 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden sürücü Reşat Akcan ile Kafiye, Fadıl, Maşallah, Fırat ve Menal Akcan yaralandı.

Yaralılardan Maşallah, Fadıl ve Reşat Akcan kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesinde kurtarılamadı. Kafiye Akcan ise Mardin Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Yaralılar Fırat ve Menal Akcan'ın tedavisi ise sürüyor. Kazadan sonra tanker şoförü Abdulmecit Pilis gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler