Tanker faciası! 60 yaralı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda LPG yüklü tanker devrildi ve patladı. Patlamayla oluşan alevler, kaza esnasında yoldan geçen ve yardım için duran iki yolcu otobüsü ile otomobillere sıçradı. Olayda yaklaşık 60 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 24.00

Tanker faciası! 60 yaralı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda LPG yüklü tanker devrildi ve patladı. Patlamayla oluşan alevler, kaza esnasında yoldan geçen ve yardım için duran iki yolcu otobüsü ile otomobillere sıçradı. Olayda yaklaşık 60 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 24.00 sıralarında Diyarbakır-Bingöl Karayolunun Tuzla-Abalı arasında LPG yüklü bir tanker devrildi. Tankerin patlaması sonucu alevler olay yerinden geçmekte olan ve yardım için duran iki yolcu otobüsü ile bazı otomobillere de sıçradı. Korkunç olayda yaklaşık 60 kişi yaralandı.

Kaza mahalline yaklaşık çok sayıda ambulans ile iki helikopter sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, içlerinde durumu ağır olanlar olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam