Tan Sağtürk Trabzon'da

Aydınlıkevler Mahallesindeki açılışa Trabzon Belediye Başkanvekili Ergin Aydın, Sağtürk'ün Eşi Alona, annesi Yıldız ve küçük kızı Ada ve çok sayıda bale ve dansa meraklı vatandaşlar katıldı. Bir konuşma yapan Tan Sağtürk, "Biz önemli bir merkez olarak kab

Tan Sağtürk Trabzon'da

Aydınlıkevler Mahallesindeki açılışa Trabzon Belediye Başkanvekili Ergin Aydın, Sağtürk'ün Eşi Alona, annesi Yıldız ve küçük kızı Ada ve çok sayıda bale ve dansa meraklı vatandaşlar katıldı. Bir konuşma yapan Tan Sağtürk, "Biz önemli bir merkez olarak kabul ettiğimiz Karadeniz'de ikinci okulumuzu açıyoruz. Daha önce Samsun'da açılan bir okul vardı bizim destek olduğumuz, burası fiilen kendimizin işlettiği kendimizin sahip olduğu bir okul. Trabzonluların bu okula destek olacağı inancındayız. Çünkü Trabzonşehrinin çok hareketli, özellikle de kültür ve sanata yardım etmek isteyen onunla buluşmak isteyen bir camiaya sahip olduğunu biliyorum. Trabzon'da var olmayan bir işi var etmeye çalışarak yola koyulduk" dedi.

tan_sagturk_1.jpg

Konuşmaların ardından açılışı ailesi ile birlikte yapan Tan Sağtürk daha sonra konuklarına bale ve dans okulunu gezdirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam