Takside tam 10 kilo bulundu...

 Beşiktaş'ta asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir taksinin bagajında yaptıkları aramada müşteri Murat A.'nın valizinden 10 kilo eroin buldu. Murat A. ile taksi şoförü Ramazan Y. gözaltına alındı. Dolmabahçe Caddesi üzeri

Takside tam 10 kilo bulundu...

 

Beşiktaş'ta asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir taksinin bagajında yaptıkları aramada müşteri Murat A.'nın valizinden 10 kilo eroin buldu. Murat A. ile taksi şoförü Ramazan Y. gözaltına alındı.
 
Dolmabahçe Caddesi üzerinde uygulama yapan, Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, şüphe üzerine Ramazan Y.'nin kullandığı taksiyi durdurdu.
 
Polisler, müşteri Murat A. ile taksici Ramazan Y.'yi araçtan indirdi. Arama yapan polisler, taksinin bagajında Murat A.'ya ait valizin içinde elbiseler arasında gizlenmiş 10 kilo eroin ele geçirdi. 
 
Razaman Y. ile Murat A. gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusunun sürdüğü ve eroinin piyasa değerinin yaklaşık 150 bin TL olduğunu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam