Taksi şoförü yolcuyu öldürdü!

Alınan bilgiye göre, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Volkan Sokak'taki evine gitmek için dün akşam saatlerinde Ümraniye'den bir ticari taksiye binen 18 yaşındaki Hakan Aydaş, iddiaya göre yolda babasının kendisini neden eve çağırdığına i

Taksi şoförü yolcuyu öldürdü!

Alınan bilgiye göre, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Volkan Sokak'taki evine gitmek için dün akşam saatlerinde Ümraniye'den bir ticari taksiye binen 18 yaşındaki Hakan Aydaş, iddiaya göre yolda babasının kendisini neden eve çağırdığına ilişkin kendi kendine konuşmaya ve küfür etmeye başladı. Bir süre sonra neden küfür ettiğini soran taksi şoförü şüpheli Mehmet S. (32) ile Aydaş arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını alan taksi şoförü Mehmet S, Aydaş'ı göğsünden bıçakladı.

Hemen taksiden inen Aydaş, evinin bulunduğu sokakta ailesini arayarak taksici tarafından bıçaklandığını söyledi. Bu sırada taksi şoförü Mehmet S, olay yerinden kaçtı.

Başka bir taksi ile akrabaları tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Taksi şoförü Mustafa S'nin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheliyi bugün sabah saatlerinde, belirlenen adresinde yakalayarak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirdi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra Ümraniye Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler