Takla atan minibüste mahsur kaldı

Kaza saat 09.40 sıralarında Çamlık Mahallesi Şenol Güneş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ümraniye'den Ataşehir istikametine seyir halinde olan Metin Oktay'ın kullandığı 34 JE 9951 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Takla

Takla atan minibüste mahsur kaldı

Kaza saat 09.40 sıralarında Çamlık Mahallesi Şenol Güneş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ümraniye'den Ataşehir istikametine seyir halinde olan Metin Oktay'ın kullandığı 34 JE 9951 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Takla atarak yol kenarına yan yatan minibüsteki sürücü, şoför mahallinde direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar da hemen yardıma koşarak sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıyı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Önce araç içinde sıkışan Metin Oktay'ı kırık camlardan korumak için yaralının yüzüne yastık konuldu. Daha sonra minibüsün ön camı levye ve kazma kullanılarak kesildi. Yaklaşık 10 dakika süren çalışmalardan sonra yaralıya ulaşıldı. Oktay, sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Oktay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı gören bir vatandaş, "Minibüs seyir halindeydi. Aniden fren yapınca kontrolden çıkarak takla attı. İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdik." diye konuştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam