Tahir Özgür gözaltına alındı!

Haber61 – Haber Merkezi – Fotoğraf Sanatçısı Tahir Özgür, Trabzon‘da kaldığı otelde polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Kırıkkale’de dolandırıcılık olayına adı karıştığı öne sürülen Özgür, ifadesi alınmak

Tahir Özgür gözaltına alındı!

Haber61 – Haber Merkezi – Fotoğraf Sanatçısı Tahir Özgür, Trabzon‘da kaldığı otelde polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Kırıkkale’de dolandırıcılık olayına adı karıştığı öne sürülen Özgür, ifadesi alınmak üzere Trabzon Adliyesine getirildi.

Burada yapılan soruşturmada Tahir Özgür adına çıkarılan bir GSM hattı ile Kırıkkale'de Fatma Dizdar isimli bir kadına mutfak gerekçleri satıldığı tespit edildi. Konu ile ilgili ifadesi alınan Tahir Özgür savcılık tarafından serbest bırakıldı. Ayrıca Tahir Özgür adı geçtiği için bu olayı gerçekleştirenlerden davacı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler