Süs havuzu küçük çocuğun sonu oldu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde süs havuzuna giren 8 yaşındaki çocuk elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, yurt dışından tatil için ailesi ile akrabalarının yanına gelen 8 yaşındaki Enes Hamza Çelik, oyun oynamak için Batıpark

Süs havuzu küçük çocuğun sonu oldu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde süs havuzuna giren 8 yaşındaki çocuk elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından tatil için ailesi ile akrabalarının yanına gelen 8 yaşındaki Enes Hamza Çelik, oyun oynamak için Batıpark dolgu sahası içinde bulunan süs havuzuna girdi. Burada elektrik akımına kapılan çocuk, ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar ve ailesinin yardımı ile havuzdan çıkarılan Çelik, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çelik, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Enes Hamza Çelik'in süs havuzunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından havuzun etrafına güvenlik şeridi çekerek, uyarı levhaları koydu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler