Survivor 1.'si hayatını kaybetti!

Survivor Yunanistan'da Türkiye Birincisi olan Derya Durmuşlar, Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiÇanakkale'nin Gelibolu ilçesi yakınlarında eşi ile birlikte motosiklet kazası geçiren Derya Durmuşlar, sağlık ekiplerini yaptığı tüm mü

Survivor 1.'si hayatını kaybetti!

Survivor Yunanistan'da Türkiye Birincisi olan Derya Durmuşlar, Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi yakınlarında eşi ile birlikte motosiklet kazası geçiren Derya Durmuşlar, sağlık ekiplerini yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Durmuşlar'ın cenazesi İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'nun morguna getirilirken eşinin kazayı kırıklarla atlattığı belirtildi.

Derya Durmuşlar, 2006 yılında PANAMA'da çekilen 'Survivor Türkiye-Yunanistan'yarışmasında birinci olmuş ve 250 bin Avro para ödülünün sahibi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam