Sürücüler bu yollara dikkat!

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çerkezköy Kavşağı kesiminde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkulu

Sürücüler bu yollara dikkat!

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çerkezköy Kavşağı kesiminde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle eylül sonuna kadar 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde kısa süreli aralıklarla sol şerit trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 27. kilometresinde (Tokuş Geçidi mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar her gün 08.00-18.00 saatleri arasında 20'şer dakikalık aralıklarla ulaşım sağlanamayacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara Çevre Otoyolu kesimi Sincan Kavşağı Köprüsü arasında derz onarımı çalışmaları nedeniyle Susuz Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Eskişehir Kavşağı-Susuz Kavşağı istikametinde iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Pozantı Otoyolu Çiftehan-Pozantı kesimi 0-10. kilometrelerinde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde otoyol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Konya-Seydişehir yolunun 7-9. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı kesimleri arasında kalan otoyol ana gövdesinin Şanlıurfa yönü Birecik Kavşağı mevkii 4-8. kilometrelerinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten sağlanacak.

Erbaa-Niksar yolunun 27-32. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-13.00 ile 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım 15-20 dakikalık aralıklarla kesilerek yol trafiğe kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam