Suriyeli kaçak hızlı kaçtı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinden Yunanistan’ın Kos Adası'na yasa dışı yollarla gitmek isteyen 17 Suriyeli kaçak göçmen, balıkçıların ihbarı üzerine sahil güvenlik ekiplerince yakalandı. Aralarında hamile olduğu öğrenilen Suriyeli kadının kontrol için götürüldü

Suriyeli kaçak hızlı kaçtı!
Muğla’nın Bodrum ilçesinden Yunanistan’ın Kos Adası'na yasa dışı yollarla gitmek isteyen 17 Suriyeli kaçak göçmen, balıkçıların ihbarı üzerine sahil güvenlik ekiplerince yakalandı. Aralarında hamile olduğu öğrenilen Suriyeli kadının kontrol için götürüldüğü hastaneden kaçma anları ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.
 
Bodrum’dan Kos Adası'na kaçmak isteyen 17 Suriyeli kaçak göçmeni taşıyan motor yat, arıza yapınca Çelebi Adası'ndaki kayalıklara sürüklenmeye başladı. Balıkçılar yatın sürüklendiğini görünce sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri 17 Suriyeli kaçak göçmeni yakaladı. İçlerinde 8 aylık hamile bir kadının da bulunduğu kaçaklar, sahil güvenlik ekiplerince bota alındı. Bir anda sancısı başlayan 27 yaşındaki Diya Saddet hızlı bir şekilde ambulansa alındı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Saddet, 8 saat kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. 
 
Doğum yapmadığı öğrenilen hamile kadın, taburcu işlemleri sırasında kendi gibi kaçak olan 35 yaşındaki eşi Sulman Saddet ile hastaneden kaçtı. Polis, çifti hastanede aramaya başladı. Tüm hastaneyi arayan polis ekipleri, çiftin izine rastlayamadı. Kaçışları ile ilgili çevrede araştırma başlatan polisler, çiftin taksi ile kaçtığını öğrendi.
 
Hamile kadının kaçma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Elini kolunu sallaya sallaya kaçan çiftin daha sonra bir taksi ile gittiği kameralarca tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam