Suriye'den atılan top mermisi Hatay'a düştü

Çatışmaların tüm hızıyla sürdüğü Suriye'den atılan top mermisi Hatay'a düştü. Suriye'nin rejimin kontrolündeki Lazkiye kentinin kırsalından atılan top mermisi Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne düştü.   Ölen ve yaralananın olmadığı patlamada 2 evin camı kırıldı

Suriye'den atılan top mermisi Hatay'a düştü

Çatışmaların tüm hızıyla sürdüğü Suriye'den atılan top mermisi Hatay'a düştü.

Suriye'nin rejimin kontrolündeki Lazkiye kentinin kırsalından atılan top mermisi Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne düştü.
 
Ölen ve yaralananın olmadığı patlamada 2 evin camı kırıldı.
 
Rejim askerleri, Bayırbucak Türkmenlerinin kontrolündeki Türkmen Dağı'nı ele geçirmek için başlattığı saldırı devam ederken, saat 13.00 sıralarında atılan bir top mermisi Yayladağı'nın sınırdaki Aşağıpulluyazı Mahallesi'nin kırsalına düştü. Mahalle Muhtarı Mehmet Bulmaz, top mermisinin patlaması nedeniyle 2 evin camlarının kırıldığını belirterek, "Evin birine şarapnel parçaları isabet etmiş ve camları kırılmış. Diğer evde ise şarapnel parçaları yok ancak patlamanın basıncıyla bazı camları kırılmış. Çok şükür ölü ve yaralımız yok" dedi.
 
Öte yandan sınır birlikleri angajman kuralları gereği misliyle karşılık vererek top mermisinin geldiği bölgeyi top atışına tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler