Şüpheliyi idrarı yakalattı

İstanbul Küçükçekmece'de kiraladıkları otomobille polisten kaçan 4 kişiden 2'si kaza yapınca olay yerinde yakalandı. Yaya kaçmaya çalışan 2 kişiden biri ise bir inşaat alanına yaptığı idrarı sayesinde fark edilerek yakalandı. Edinilen bilgiye göre Bahariy

Şüpheliyi idrarı yakalattı

İstanbul Küçükçekmece'de kiraladıkları otomobille polisten kaçan 4 kişiden 2'si kaza yapınca olay yerinde yakalandı. Yaya kaçmaya çalışan 2 kişiden biri ise bir inşaat alanına yaptığı idrarı sayesinde fark edilerek yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre Bahariye Caddesi'nde, saat 01.30 sıralarında 34 DD 7626 plakalı otomobille gezen 4 kişi, polisin 'dur' ihtarına uymadı.

 

Ara sokaklarda polisten kaçan şahıslar bir polis otosunun araçlarına çarpmasıyla 34 VNT 11 plakalı araca çarparak kaza yaptı.

 

Otomobilden inen M.Ç. ve Ö.K. yakalanırken, diğer 2 şüpheli yaya olarak kaçtı. Koşarak Basın Ekspres Yolu'nun karşısına geçen zanlılar yol inşaatına girdi.

 

Zanlıların peşinden koşan polisler de karanlıkta izlerini kaybettirmeye çalışan şahısların peşinden inşaat sahasına girdi. Şahıslardan M.K. polisin dikkatinden kurtulamadı.

 

Polis, yeni yapılan kanalizasyon çukuruna girerek kendilerini atlatmak isteyen zanlıyı, çukurun yakınlarına tuvaletini yapmasıyla farketti.

 

Yeni yapılmış idrarı fark eden polis çukuru da kontrol ederek zanlıyı yakaladı. M.K.'yi de polis merkezine getiren ekipler, kaçan 4. şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler