Şüpheli ölüm! Daha 14 yaşında...

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan 16 yaşındaki Eren Demir'in cesedi, oturduğu apartmanın bahçesinde bulundu. Binanın 10. katından düştüğü belirlenen Demir'in kesin ölüm nedeni araştırılıyor.Lis

Şüpheli ölüm! Daha 14 yaşında...

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan 16 yaşındaki Eren Demir'in cesedi, oturduğu apartmanın bahçesinde bulundu. Binanın 10. katından düştüğü belirlenen Demir'in kesin ölüm nedeni araştırılıyor.

Lise son sınıf öğrencisi Eren Demir'in cesedi, saat 23.30 sıralarında ailesiyle yaşadığı Ataköy 4. kısımdaki apartmanın bahçesinde bulundu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, incelemede, Demir'in oturduğu 10. kattaki dairenin balkonundan düşerek öldüğünü belirledi.

Cesedin yanında parçalanmış bir cep telefonu bulan polis, Demir'in cep telefonuyla konuşurken düştüğünü tespit etti.

Olayın intihar olduğu üzerinde duran polis ekipleri, Eren Demir'in cesedini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

PSİKİYATRİST ANNE VE BABA EVDE YOKTU

Eren Demir'in, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı olan babası Prof. Dr. Türkay Demir ve psikiyatrist annesi Demet Demir'in olay sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eren Demir, 1998'de doğdu. Kültür Koleji İlköğretim Okulu son sınıftayken 12 yaşında yazdığı "Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan Demir'in, Psikiyatri ve Düşünce Dergisi'nde "Çocuklarda Öfke, Şüphe ve Üzüntü" konularında çeşitli yazıları yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam