Şüphelendi adamı öldürdü!

 Konya'da oto tamircisi, 63 yaşındaki Ramazan Yazgı, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği aynı apartmanda oturan komşusu 54 yaşındaki Nusrettin Kara'yı, oğlunun düğün günü nedeniyle davetliler için bahçede masa ve sandalye yerleştirdiği sırada aöv tüfe

Şüphelendi adamı öldürdü!

 

Konya'da oto tamircisi, 63 yaşındaki Ramazan Yazgı, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği aynı apartmanda oturan komşusu 54 yaşındaki Nusrettin Kara'yı, oğlunun düğün günü nedeniyle davetliler için bahçede masa ve sandalye yerleştirdiği sırada aöv tüfeğiyle öldürdü. 
 
Cinayet, dün akşam merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi Çağlayan Sokak'ta işyendi. Kendisini aldattığı iddiasıyla ilk eşinden boşandığı öne sürülen Ramazan Yazgı, dün işten çıkarak eve geldi. Yazgı, daha sonra 3 günden bu yana otomobilinde bulunrdurduğu av tüfeğini alıp, bir alt katta oturan; oğlu Ayhan Kara'nın düğünü nedeniyle bahçede davetliler için masa ve sandalye yerleştiren, komşusu işçi emeklisi Nusrettin Kara'nın yanına gitti. Kara, komşusunu elinde av tüfeğiyle görünce "Hayırdır ne var?" dedi. Yazgı da, "Sen daha iyi bilirsin" diyerek av tüfeğiyle Kara'ya ateş açtı. Sağ karın boşluğundan yaralanan ve kanlar içinde kalan Kara, çağrılan ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kara, kurtarılamadı. Kara'nın ölümü üzerine oğlunun düğünü iptal edildi. 
 
Cinayetten sonra otomobiline binerek kaçan Ramazan Yazgı, kısa süre içerisinde polis tarafından yakalandı. Eşi M.Y., ile komşusu Nusrettin Kara arasında 2 yıldan bu yana ilişki olduğundan şüphelendiğini belirten Ramazan Yazgı, polise verdiği ilk ifadesinde, şöyle dedi: 
 
"Nusrettin'in, eşimle ilişkisinden şüpheleniyordum. İşten çıkıp eve gittim. Nusrettin'i bahçede görünce av tüfeğiyle ateş ettim. Ben ayağına ateş açtığımı sanıyordum. Öldürmek için bir plan yapmadım." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam