Sulama kanalına uçtu! Ölüler ve yaralılar var!

Erzincan’ın Tercan ilçesinde otomobil sulama kanalına uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saat 17.00 sıralarında Tercan ilçesi Başkaya köyü 5’nci kilometresindeki sahil sulama birliği yakınların

Sulama kanalına uçtu! Ölüler ve yaralılar var!

Erzincan’ın Tercan ilçesinde otomobil sulama kanalına uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saat 17.00 sıralarında Tercan ilçesi Başkaya köyü 5’nci kilometresindeki sahil sulama birliği yakınlarında meydana geldi. Tercan ilçesinden Kurukol Köyü istikametine gitmekte olan Davut Boz yönetimindeki 24 AD 434 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık bir buçuk metre derinliğindeki sulama kanalına düştü. Ters dönen araçta bulunan Tuğba Boz (18) ve Fatma Polatcan (17) olay yerinde boğularak hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Davut Boz ve açta bulunan Musa Çam ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Tercan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler