Suç örgütüne baskın: 8 kişi...

Samsun'da, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen S.Ş'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, gözaltına alındı.   Bir programa katılmak üzere Samsun'a gelen S.Ş'yi takip eden İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Suç örgütüne baskın: 8 kişi...
Samsun'da, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen S.Ş'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, gözaltına alındı.
 
Bir programa katılmak üzere Samsun'a gelen S.Ş'yi takip eden İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, S.Ş. ile korumalarının bulunduğu 2 otomobili Alaçam ilçesinde durdurdu.
 
Araçlarda yapılan aramada 7 tabanca, 8 şarjör ve 150 civarında mermi bulan ekipler, S.Ş. ile E.A, M.Ş, H.K, K.C.A, E.G, S.V. ve Ö.S'yi gözaltına aldı.
 
Emniyetteki işlemlerinin Alaçam Adliyesine sevk edilen zanlılardan S.Ş ile E.A, M.Ş. ve K.C.A savcılıkça, diğer zanlılar da mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler