Su birikintisinde can verdiler

Alınan bilgiye göre, ilçeye 25 kilometre uzaklıktaki Öbektaş köyünde yaşayan amca çocukları Arif Erdoğan (12) ile Dinçer Erdoğan (12), arkadaşlarıyla köyün dışındaki eski kömür ocağı işletmesinin hafriyat alanına gitti.Amca çocukları serinlemek için hafri

Su birikintisinde can verdiler

Alınan bilgiye göre, ilçeye 25 kilometre uzaklıktaki Öbektaş köyünde yaşayan amca çocukları Arif Erdoğan (12) ile Dinçer Erdoğan (12), arkadaşlarıyla köyün dışındaki eski kömür ocağı işletmesinin hafriyat alanına gitti.

Amca çocukları serinlemek için hafriyat alanında yağmur sularının oluşturduğu su birikintisine girdi. Çocuklar bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Suda çırpınan çocuklara yardım edemeyen arkadaşları ise köydeki ailelerine haber verdi. Olay yerine koşan çocukların amcaları Recep (19) ve Hasan Erdoğan (18) iki çocuğun cansız bedenini sudan çıkardı.

Olay yerine gelen aileler, sinir krizi geçirirken cumhuriyet savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Çocukların cesetleri incelemenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler