Soylu heyelan bölgesinde!

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Sürmene'de meydana gelen heyelan ile ilgili incelemelerde bulundu.   Soylu Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile birlikte dün gece heyelanin olduğu Yeniay mevkine geldi.    Burada incelemelerde

Soylu heyelan bölgesinde!
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Sürmene'de meydana gelen heyelan ile ilgili incelemelerde bulundu.
 
Soylu Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile birlikte dün gece heyelanin olduğu Yeniay mevkine geldi. 
 
Burada incelemelerde bulunan  Soylu vatandaşlara  geçmiş  olsun diyerek "Can kaybının olmaması sevindirici. Sürmene ve Trabzon Büyükşehir  belediyemiz burada dün geceden beri çalışmalarını  sürdürüyor. Tebdirlerimizi almış durumdayız. Tekrardan vatandaşlarımıza geçmiş  olsun" dedi.
 
Soylu daha sonra ise Hayrat İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak ilçede bir restorantta muhtarlar ve teşkilat mensuplarıyla toplantıya katıldı. Soylu daha sonra ise ilçede 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyecek.
 
img-20151015-wa0002.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam