Sonunda Behzat Ç. evleniyor

Pazar günleri Star Tv'de yayınlanan ve kanalın izlenme rekorları kıran dizisi "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nde bu hafta düğün var. Behzat Ç. ve Savcı Esra nihayet nikâh masasına oturuyor. Star Tv'nin ekran fenomeni haline gelen dizisi "Behzat Ç. Bir A

Sonunda Behzat Ç. evleniyor

Pazar günleri Star Tv'de yayınlanan ve kanalın izlenme rekorları kıran dizisi "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nde bu hafta düğün var. Behzat Ç. ve Savcı Esra nihayet nikâh masasına oturuyor. 

Star Tv'nin ekran fenomeni haline gelen dizisi "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nde Savcı Esra ile evlenmeye karar veren Behzat, geçtiğimiz haftaki bölümde ona "Evlensen ya benle" diyerek evlenme teklif etmişti. 

Savcı Esra da "Benimle gelecek hafta evlenir misin Behzat?" diye sormuş ve düğünün bu hafta olacağının sinyalini vermişti. 

Merakla beklenen düğün sahnesi, 22 Nisan Pazar akşamı saat 22.00'de ekrana gelecek. Behzat Ç., önce abisi Şevket'le birlikte Esra'yı ailesinden isteyecek. Nikâhın ardından yapılan eğlencede tüm ekip bir araya gelecek. 

 

DİZİNİN GENEL KONUSU 

Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda ve Cevdet ile beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışmaktadır. 

Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisi olan Behzat Ç.'nin, ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star Tv'de yayımlanmıştı. 

Şu anda 2. sezonu yayınlanmakta olan dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Canan Ergüder tarafından paylaşıyor. 

Akıllı İşaretler Sembol Sistemi tarafından 13 yaş ve üzeri için uygun görülmüştür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler