SOLOTÜRK Trabzon'a geliyor

Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi göstermek üzere kurulan Solo Türk'ün resmi internet sitesi üzerinden açıklanan 2015 yılı gösteri t

SOLOTÜRK Trabzon'a geliyor

Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi göstermek üzere kurulan Solo Türk'ün resmi internet sitesi üzerinden açıklanan 2015 yılı gösteri takviminde Trabzon'da yer aldı.

Gösteri takviminde, 24.07.2015 tarihinde 25. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali ve 25.07.2015 tarihinde Vakfıkebir Festivalinde gösteri uçuşu yapılacağı belirtildi.

Bu gösterilerin ardından 26.07.2015 tarihinde Gümüşhane'de, 27.07.2015 tarihinde ise Bayburt Festivalinde gösteri uçuşu yapılacağı açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler