Şoke eden görüntü !

 İzmir'in Konak ilçesinde sokaklarda yaşadığı belirtilen kimliği belirsiz 60 yaşlarında erkek şahıs iddiaya göre, uyuduğu parkta donarak öldü. Bugün saat 07.00 sıralarında Basmane semti Gaziler Caddesi numara 133 karşısında bulunan parkta hareketsiz bir k

Şoke eden görüntü !

 

İzmir'in Konak ilçesinde sokaklarda yaşadığı belirtilen kimliği belirsiz 60 yaşlarında erkek şahıs iddiaya göre, uyuduğu parkta donarak öldü.
 
Bugün saat 07.00 sıralarında Basmane semti Gaziler Caddesi numara 133 karşısında bulunan parkta hareketsiz bir kişinin yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde yerde yatan kişinin ilk belirlemelere göre donarak öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri yaptığı incelemede 60 yaşlarındaki adamın vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken şahsın genellikle Gaziler Caddesi üzerinde dolaştığını ve sokaklarda yaşadığını bildirdi. Kimliği belirsiz kişi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve kimliğinin tespiti için İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam