Sokakta oynayan çocuklara otomobil çarptı

  Gaziosmanpaşa'da, sokakta oynayan çocuklara otomobil çarptı. Bir çocuk öldü, biri çocuk iki kişi de yaralı. Edinilen bilgiye göre, kaza Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Beyza Sokak’ta saat 22.30 sularında meydana geldi. Coşkun Ç. (50)kullandığı 34 FK

Sokakta oynayan çocuklara otomobil çarptı

 

 
Gaziosmanpaşa'da, sokakta oynayan çocuklara otomobil çarptı. Bir çocuk öldü, biri çocuk iki kişi de yaralı.
 
Edinilen bilgiye göre, kaza Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Beyza Sokak’ta saat 22.30 sularında meydana geldi. Coşkun Ç. (50)kullandığı 34 FK 5694 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan duvarlara çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, sokakta oynayan çocuklara çarptı. Kaza sonrası kardeşlerden 13 yaşındaki Rabia'yı yol kenarına savuruldu. 
 
Araç 8 yaşındaki Semanur Yıldırım'ı altına alarak, duvara çarptıktan sonra, yolun alt kısımındaki gecekondunun bahçesine uçtu. 
 
Çevredeki vatandaşlar olayı polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, Semanur Yıldırım (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Ablası Rabia Yıldırım ise çevrede bulunan Özel Deniz Yıldızı Hastanesi'ne kaldırıldı. Mahallelinin yardımlarıyla araçtan çıkartılan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü Coşkun C. ise olay yerinde bulunan ambulans ekipleri tarafından müdahale edilerek polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Coşkun Ç., Gaziosmanpaşa Polis Merkezine götürüldü. 
 
OTOMOBİL AŞIRI SÜRATLİYDİ
 
Kazayı gören Mesut Gülüm, evde oturduğu sırada büyük bir gürültü duyduğunu belirterek, "Evin camından dışarı baktğımda araba çok süratliydi. Önce duvara vurdu. Daha sonra da bağırma ve çığlıkları duydum. Araba evlerin önünde oynayan iki çocuğu önüne aldı. Bir çocuğu aşağı doğru sürüklerken diğerini de duvara yapıştırdı. Kazaya gördükten sonra ilk önce polis ve ambulans ekiplerine bilgi verdik. Kaza yerine indiğimizde ise ilk müdehaleyi biz yaptık. İki kardeşi alarak hemen çevrede bulunan hastanelere götürdük. Ambulans ekipleride araç içerisinde çıkartılan sürücüye müdahale yaptılar" dedi. Polisin kaza ile ilgli incelemesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam