Sokakta eşinin boğazını kesti

Edinilen bilgiye göre, Ersin Gezeroğlu (22) bir süre önce eşi Gamze Gezeroğlu'nun (23) kendisini aldattığından şüphelenerek cep telefonu görüşme dökümlerine ulaştı.Dökümlerde bir numara ile aynı gün içerisinde çok sayıda görüşme yapıldığını öğrenen Ersin

Sokakta eşinin boğazını kesti

Edinilen bilgiye göre, Ersin Gezeroğlu (22) bir süre önce eşi Gamze Gezeroğlu'nun (23) kendisini aldattığından şüphelenerek cep telefonu görüşme dökümlerine ulaştı.

Dökümlerde bir numara ile aynı gün içerisinde çok sayıda görüşme yapıldığını öğrenen Ersin Gezeroğlu, eşiyle tartıştı.

Dün de boşanma davası açan Ersin Gezeroğlu, babasının evine dönen eşiyle görüşmek üzere bugün akşam saatlerinde Salıbaba Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine gitti.

Dışarı çıkan çift, bir süre yürüdükten sonra tartışmaya başladı. Sanayi Sitesi yakınındaki ıssız bir alanda tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ersin Gezeroğlu, eşini boğazından bıçakladı.

Gamze Gezeroğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı Ersin Gezeroğlu da polise teslim oldu.

Bu arada Gamze Gezeroğlu ile görüştüğü öne sürülen kişinin eşinin de dün Gezeroğlu'nun annesinin evine gittiği ve ''Kızın yuvamı yıktı'' dediği ileri sürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam