Sokakta bıçaklanarak öldürüldü

 Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak ile Yazıyolu Sokağı'nın kesiştiği noktada, bugün sabah saatlerinde bir erkek cesedi gören mahalle sakinleri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı inceleme sonrası cesedin Mehmet Karadağ'a ait olduğu

Sokakta bıçaklanarak öldürüldü

 

Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak ile Yazıyolu Sokağı'nın kesiştiği noktada, bugün sabah saatlerinde bir erkek cesedi gören mahalle sakinleri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı inceleme sonrası cesedin Mehmet Karadağ'a ait olduğu belirledi. Dün akşam saatlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Karadağ'ın yakınları, olay yerinde fenalaştı. 

 

Mehmet Karadağ'ın cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam