Sokak ortasında iş adamı infazı'

Mersin’in Tarsus ilçesinde seyir halindeki iki otomobile yapılan silahlı saldırıcı sonucu 2 kişi öldü, 1 kişide yaralandı. Olay, 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Tarsus'un tanınmış iş adamlarından olan Fikr

Sokak ortasında iş adamı infazı'
Mersin’in Tarsus ilçesinde seyir halindeki iki otomobile yapılan silahlı saldırıcı sonucu 2 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.
 
Olay, 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Tarsus'un tanınmış iş adamlarından olan Fikret Hakan Yıldırım (57) 33 NC 001 plakalı aracıyla, çalışanı İsmail Çağlar (57) ise 33 K 7776 plakalı otomobiliyle arka arkaya seyir halindeyken 906 Sokak girişine geldiklerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Seyir halinde olan otomobiller, silahlı saldırının ardından birbirine çarptı. İsmail Çağlar, İsmail Kuytul ve Fikret Hakan Yıldırım vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı.
 
Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla 70'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan İsmail Çağlar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başından yaralanan ve durumu ağır olan Fikret Hakan Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Tarsus Medical Park Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılardan İsmail Kuytul'un durumunun iyi olduğu bildirilirken Yıldırım ve Çağlar'ın ölüm haberini alan yakınları hastanelere akın etti. Olayın ardından polis çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması ve olayın nedeninin belirlenmesi için ise soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam