Sokak köpekleri iki kadını

Manisa’nın Kula ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 2 kadın yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kula ilçesi Kavacık Mahallesinde saat 18.30 sıralarında sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Faden Işık (56) ve Leyla Işık (75) yaralandı. Komşu ziya

Sokak köpekleri iki kadını
Manisa’nın Kula ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 2 kadın yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kula ilçesi Kavacık Mahallesinde saat 18.30 sıralarında sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Faden Işık (56) ve Leyla Işık (75) yaralandı. Komşu ziyaretine giderken sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralanan kadınların yardımına çevredekiler koştu. Köpekleri uzaklaştırılırken, yaralılar da Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralıya da çok sayıda dikiş atıldığı, fakat hayati tehlikelerinin olmadığı kaydedildi.
Olayın ardından ilçe sakinleri, sokaklarda pek çok başıboş köpek bulunduğunu, benzer olayların sık sık yaşandığını ve bu nedenle de sürekli korku yaşadıklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam