Sohbet ederken beni okşamaya başladı

Bursa’da geçen yıl ekim ayında meydana gelen olayda, bıçaklanarak öldürülen Nazir Dalkılıç’ın (35) katil zanlısı olarak tutuklanan Ersin Köroğlu (26) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianameye göre tutuklu sanık Köroğlu ifadesinde, Merinos Park

Sohbet ederken beni okşamaya başladı

Bursa’da geçen yıl ekim ayında meydana gelen olayda, bıçaklanarak öldürülen Nazir Dalkılıç’ın (35) katil zanlısı olarak tutuklanan Ersin Köroğlu (26) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianameye göre tutuklu sanık Köroğlu ifadesinde, Merinos Parkı’na gezmek için gittiğini belirterek “Bir bankta bira içerken Nazir ile tanıştık.

Sohbet ederken beni okşamaya başladı. Ben de alkollü olduğum için buna müsaade ettim. Daha sonra, bana oral seks yapabileceğini söyledi” dedi. Dalkılıç’ın kendisine oral seks yapmaya başladığını anlatan Köroğlu ifadesine şöyle devam etti: “

Bir müddet sonra oral seks yapmayı bıraktı. Ben de neden bıraktığını sordum. Beni itekledi. Cebimdeki bıçağı çıkararak birkaç defa sapladım.” Köroğlu’nun yargılanmasına, önümüzdeki günlerde başlanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler