Soğuk kanlı hırsız görüntülendi!

 Adana'da keşif yaptıktan sonra gündüz vakti otomobilin camını kırarak içerisinde 3 bin TL para ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı çalan kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde ça

Soğuk kanlı hırsız görüntülendi!

 

Adana'da keşif yaptıktan sonra gündüz vakti otomobilin camını kırarak içerisinde 3 bin TL para ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı çalan kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde çay ocağı işleten Zeki Alp, (36), 01 AFB 44 plakalı otomobilini park edip, getirdiği malzemeleri oğlu ile birlikte iş yerine taşımaya başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, şapkalı bir kişi, herkesin sokakta olduğu bir zamanda önce otomobilin etrafında keşif yapıyor. Bir süre sonra otomobile yaklaşarak kimsenin görmediği bir anda otomobilin camını kırıp içerisinde 3 bin TL para ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı çalarak soğukkanlı bir şekilde olay yerinden ayrılıyor. 

Tekrar otomobilinin yanına gelen Zeki Alp, aracın camının kırılarak çantasının çalındığını fark edince durumu polise haber verdi. 

Olay yerine gelin polis ekipleri camın buji ile kırılarak çantanın çalındığını tespit etti. Güvenlik kamerasını inceleyip hırsızın eşkalini alan polis her yerde hırsızı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam