Şoför kavgası kanlı bitti

Şanlıurfa'da iki servis sürücüsü arasında müşteri meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.Olay, Sigorta Mahallesi Minibüs son durağında meydana geldi. İddiaya göre, aynı yol güzergahında şoförlük yapan minibüs sürücüsü Y.K. ile E.

Şoför kavgası kanlı bitti

Şanlıurfa'da iki servis sürücüsü arasında müşteri meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
Olay, Sigorta Mahallesi Minibüs son durağında meydana geldi. İddiaya göre, aynı yol güzergahında şoförlük yapan minibüs sürücüsü Y.K. ile E.A. arasında, Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde müşteri alma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa süreli tartışan her iki sürücü de anlaşarak, yolcuları son durakta indirdikten sonra tekrar buluşup tartışmaya tutuştu. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine iki sürücü tekme tokat kavgaya tutuştu. Diğer sürücüler tarafından kavga sonlandırılmak istenirken, Y.K.
aracında bulunan ekmek bıçağıyla E.A.'ya saldırdı. Y.K. daha sonra elindeki ekmek bıçağı E.A.'nın kalbine sapladı. Olay yerinde ağır şekilde yaralanan E.A. arkadaşları tarafından özel araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Y.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kalbine bir bıçak darbesi alan E.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A.'nın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
morguna kaldırıldı. Haberi alan E.K.'nın arkadaşları hastaneye akın etti. Gözyaşlarına boğulan E.A.'nın arkadaşları, yine arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Diğer yandan, polis ekipleri, morg önünde ve olası bir duruma karşı, Şanlıurfa Belediyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Kalbine bir bıçak darbesi alarak hayatını kaybeden E.A.'dan geriye 2 yıl önce arkadaşları tarafından çekilen son görüntüleri kaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam