Şoför cinayetinde beraat!

 Adana'da 2,5 yıl önce başından silahla vurulmuş halde mısır tarlasında bulunan kamyoncunun cinayet davasında yargılanan 5 zanlı delil yetersizliğinden beraat etti. 6 Kasım 2009’da Ceyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki evinden işe gitmek üzere çıkan İhsa

Şoför cinayetinde beraat!

 

Adana'da 2,5 yıl önce başından silahla vurulmuş halde mısır tarlasında bulunan kamyoncunun cinayet davasında yargılanan 5 zanlı delil yetersizliğinden beraat etti. 

6 Kasım 2009’da Ceyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki evinden işe gitmek üzere çıkan İhsan Yoğurtçu’dan (27) bir daha haber alamayan nikahsız eşi Saadet Demirtaşlı polise kayıp başvurusunda bulunmuş, Yoğurtçu'nun cesedi, kaybolduktan 2.5 ay sonra başına tek kurşun sıkılmış halde ilçeye bağlı Büyük Elmagölü Köyü, Küçük Elmagölü Mahallesi’nde bir mısır tarlasında bulunmuştu. Maktulün kardeşi Habib Yoğurtçu'nun amcası Muhittin Y.'nin kızını 3 ay önce kaçırdığı bilgisini alan jandarma ekipleri, Osmaniye'de yaşayan Muhittin Y. ve eşi Songül Y. ile üç oğlu Bekir Y., Hüseyin Y, Yahya Y.’yi gözaltına aldı. Daha sonra Songül Y. ile Yahya Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Mahkeme heyeti cinayet davasında yargılan şahıslarla ilgili kararı bugün görülen duruşmada verdi. 

'Töre saiki ile tasarlayarak kasten öldürmek' suçlamasıyla yargılanan 1'i kadın 5 sanık hakkında beraat kararı veren mahkeme heyeti, gerçek katilin bulunması için de Cumhuriyet Savcılığı'na talepte bulunulmasına karar verdi.

İhsan Yoğurtçu’nun ailesinin de verilen karara itiraz ettikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam